En ole saanut skräpättyä pitkiin aikoihin! Mulla tuntuu olevan aika iso ajan ja inspiraation puute juuri nyt. Mutta ajattelin että kohta voisin yrittää mahdollisimman pian vaikka osallistua johonkin skräppäyshaasteeseen! Askartelun tarve on kuitenkin kova :)

Tänään käväisin kuitenkin Tiimarissa, ja voi että mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään! Nämä kaikki yhteensä vain 7 euroa! Voitteko kuvitella? Olen tosi yllättynyt ja iloinen! Näiden avulla jos millään pitäisi uusia sivuja syntyä piakkoin. Kuvassa siis yhteensä 10 kaksipuolista 12 x 12 kuviopaperia, 5 kappaletta vaaleansinistä kukikasta paperia, oranssia kukallista koristeluhuopanauhaa, punaisia glittery kirjaintarroja, Ribbon Paper nauhoja ja pieniä erilaisia kohokuvioita.

 

 

Lisäksi olen vihdoin ja viimein, pitkän harkinnan jälkeen, hankkinut elämäni ensimmäisen digitaalisen järjestelmäkameran! Aaapua. Tämä on Sonyn SLT-A35, ihan uusinta mallia Sonylta. Olen ehtinyt jo yhden päivän aikana kuvailla noin kuudensadan kuvan verran, mutta opettelua kameran käytön parissa riittää vielä paljon! Onneksi löysin netistä suomen kieliset käyttöohjeet, englannilla ja pienellä ranskan kielen taidolla kun en ihan tämän kameran kanssa vielä pärjää :D

 (kuva täältä)

Olisi kiva kuulla millaisia kameroita teillä on käytössänne, ja miten paljon olette jo ehtineet oppia kameranne käyttösaloja? Näin aloittelevana kuvaajana otan vinkkejä vastaan mielelläni ihan yleisestikin! :-)