KARTTA

Käytä työssä jonkinlaista karttaa. Se voi olla perinteinen opaskartta, tiekartta tai linjakartta, mutta se voi olla myös aarrekartta! Kartta joka kertoo minne haluaisit matkustaa tai missä kaikkialla olet matkustanut, kartta johon on merkitty kaukaisen ystävän sijainti tai kartta josta löytyy suosikkiravintolasi. Linjakarttaan merkitty jokapäiväinen bussireitti tai mummolan sijainti rautatieseisakkeen vierellä. Kartta joka kertoo kotimaan rajoista ja niiden tärkeydestä tai kartta joka opastaa tien sydämeesi. Kartta voi olla millainen tahansa, se voi olla faktaa tai fiktiota ja se voi näyttää sijainnin tai olla näyttämättä. Se on oma karttasi, joten tulkitse haastetta vapaasti.

1245062600_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pitkästä aikaa sain taas skräpättyä ja osallistuttua Inspiroidu haasteeseen. Aiheena oli käyttää karttaa, joten tämä oli mulle aika helppo haaste. Otin netistä Ranskan kartan ja rakensin sivuni sen ympärille. Haaveena tosiaan olisi joskus päästä käymään Ranskassa ihan pidemmäksi ajaksi.

Sivun vasemman reunan "sumeus" ei johdu skannerista, vaan laitoin siihen jotain hieman läpinäkyvää paperia, joka vähän pehmentää tuota voimakasta kuviota taustalla. Taustakuvio on muuten vanhaa tapettia, mutta näyttää tosi hyvältä skräppäyksessäkin. Vai? :)