YKSIVÄRISYYS

Haasteen tavoitteena on luoda mahdollisimman yksivärinen työ. Se voi olla valkoinen tai musta, sininen tai punainen, ihan minkä värinen tahansa. Voit liikkua vaaleasta tummaan ja luoda kontrasteja erilaisilla materiaaleilla. Vaikka työn tarkoitus onkin olla yksivärinen, sen ei tarvitse tarkoittaa latteutta ja mielikuvituksettomuutta. Saman värin eri sävyjä käyttäen voit luoda erilaisia pintoja ja efektejä sekä hyvinkin mielenkiintoisia kokonaisuuksia.

1241894704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän sivun "ainoan" värin piti siis olla ruskea, mutta mukaan livahti vähän valkoista ja vihreää. Mutta kai tämä nyt kelpaa haasteeseen :p

Tuon sivun pohjapaperin kanssa kävi aikas mukavasti. Olin ajatellut kirjoittaa journalingin koneella, ja tulostaa sen paperiin. Mutta tämä kun on aika ohutta paperia, se sitten tulostimen sisällä rypistyi ja jumitti koko tulostimen. Hyvä puoli on, että vasempaan yläkulmaan tuli oikein komea rypytys (ehee), ja että sain taas esitellä ihanaa käsialaani.

Muuten olen sivuun ihan tyytyväinen, tosin tuota nuotti systeemiä olisin voinut jatkaa koko sivun leveydeltä. Muttakun biisi olisi sitten loppunut kesken lauseen, joten ei käy!