Nyt on ollut inspiroituminen vähän hukassa viime aikoina.. Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasat kiinni ja kaivaa skräppäystarvikkeet esille, ja osallistua uusimpaan Inspiroidu haasteeseen. Eli tehtävä oli seuraavanlainen:

SÄLÄÄ SIVUN TÄYDELTÄ

Täytä sivu erilaisilla kuvilla, koristeilla ja teksteillä. Tee tekstirivejä. Kirjoita jotain käsin ja käytä myös valmiita tekstejä tai kirjaimia. Sijoittele asioita sinne tänne ja täytä tyhjäksi jääneet aukot koristeilla. Käytä useita pieniä kuvia tai leikkaa isompi kuva palasiksi. Tässä haasteessa pystyt hyödyntämään melkein mitä tahansa, sillä ideana on täyttää koko sivu pienellä sälällä - kuvilla, kirjaimilla ja koristeilla.

Käytin tässä sivussa ihan normia sinistä kartonkia ja kuviopaperia, sekä erilaisia tarroja. Tuon ihmeellisen helmiripustin systeemin olen repäissyt pienestä lahjakassista, ja vihdoinkin sille tuli käyttöä! :)

Sivun aiheena on iltojen rauhallisuus, heheh. Vaikka kevät on tulossa kovaa vauhtia ja kirkkaat värit sopisivat tähän hetkeen, käytin kuitenkin tässä työssä aika tummia värejä. Onhan kuvakin otettu talvella.. Mutta ihan kiva oli taas heittäytyä pimeiden talvi-iltojen tunnelmaan!