TUNTEET PELISSÄ / Xing

Skräppäys on paitsi askartelua ja muistojen tallentamista, se on myös keino käsitellä tunteita, kuten hämmennystä, iloa, surua, vihaa tai vaikkapa pettymystä. Aistit muistuttavat meitä monista hetkistä, esim. hajuaisti voi muistuttaa isoäidin leipomista pikkuleivistä ja sitä kautta isoäidin merkityksestä omassa elämässä. Näköaisti herättää mitä moninaisimpia ajatuksia, sillä kaikki ympärillä näkyvä herättää jonkinlaisia tunteita. Kirjoita valitsemiesi valokuvien herättämistä tunteista. Millaisia tunteita kuvat herättävät, millaisia ajatuksia ne saavat aikaan. Kirjoita siitä.

En heti keksinyt mitään juuri sopivaa kuvaa tähän haasteeseen, joten päätin selata jo kehittämiäni valokuvia ja valita jonkun niistä. Löysin sitten tällaisen ihanan "mee pois mä haluun olla tässä kuvassa yksin"-kuvan. Jaaa siitä sai kirjoitettua ihan kivan journalingin. :D

Sivun on tarkoitus näyttää vähän jouluiselta, kun tuo koristelematon kuusi on kuvassa mukana.. En kuitenkaan halunnut käyttää sitä perinteistä punaista, vaan vähän tällaista rauhallisempaa meininkiä!